Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelina Jolie’s lippen krijg je zo!

Door Tiany op 29.11.2014

Wie wil er nu geen mooie, volumineuze lippen als Angelina Jolie? Ik anders wel! Aangezien plastische chirurgie niet aan de orde is, gaan we het met andere middelen moeten doen. Want ik moet en zal ook zo'n zwoele smakkers hebben! Oké ja, de kans is klein dat ik met behulp van cosmetica hetzelfde effect ga evenaren, maar dankzij IOMA Lip Lift ga ik toch al aardig in de buurt komen!

Founder and CEO Jean Michel Karam heeft het wel voor de lippen. En hij heeft groot gelijk! 26% van onze aandacht gaat dan ook naar iemands lippen. Niet voor niets dat veel vrouwen hun glimlach als their most effective weapon of seduction zien! En dan mag dat verleidelijk stukje van onze gezichtjes af en toe wel wat geholpen worden, nietwaar?

De IOMA Lip Lift zorgt voor vollere, volumineuzere, plump lips én werkt die vervaagde lipcontour weg! Het geeft jou smooth lips met een gelift effect. Verwacht alleen geen overnight miracle, Ioma mikt op een lange termijn effect. Hoezee, the days of non-existing lips are overMove over Angelina, onze lippen mogen er vanaf nu ook wel wezen!

Ioma Lip Lift is bij ICI PARIS XL verkrijgbaar.

Foto's © IOMA.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded