Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Arizona (Modern) Muse

Door Angelique op 27.11.2014

A new season, a new fragrance. Bij elke seizoenswissel heb ik zin om ook van parfum te veranderen. Ik kies steevast een nieuw geurtje waarin ik me kan uitdrukken, maar ook een parfum dat me inspireert. Modern Muse van Estée Lauder is my fragrance of choice voor het komende seizoen. 

In dit parfum it's all about de dualiteit van de moderne vrouw: zacht, vrouwelijk en elegant, maar tegelijkertijd ook zelfverzekerd, sensueel en dynamisch. Het parfum is dan ook anders opgebouwd dan de meeste andere parfums. De traditionele top-hart-basisstructuur wordt in Modern Muse vervangen door een intrigerend contrast: een sprankelend jasmijnakkoord met tuberoos, lelie en mandarijn, en een elegant houtakkoord met patchouli, vanille en muskus. Een veelzijdig parfum, dat voor interpretatie vatbaar is. 

Het gezicht van het parfum is - hoe kan het ook anders - topmodel Arizona Muse. Met haar natuurlijke schoonheid, onweerstaanbare aantrekkingskracht en warme glimlach vormt ze een bron van inspiratie voor iedereen om haar heen. Deze moderne muze heeft haar naam duidelijk niet gestolen! 

Als je nog wat inspiratie wil opdoen, check dan zeker ook het Modern Muses-filmpje, dat je een mooie blik gunt in Arizona’s leven. Be inspired!

Foto’s © Estée Lauder.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded