Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miraculous mornings begin at night

Door Tiany op 25.11.2014

Wanna know my beauty secret? Feeling good is looking good! Mijn levensmoto past dan ook perfect bij de filosofie van philosophy. Bovendien ben ik een sucker voor packaging. Het is dus geen wonder dat ik helemaal verliefd ben op dit Amerikaanse beauty brand.

Sinds kort sta ik elke dag op met de spreuk “when you set your sights on what really matters to you, time is on your side”, die af te lezen is op de time in a bottle for eyes. Dit oogserum is het jongere zusje van de time in the bottle van philosophy. De lijn werd gecreëerd om ons drukke leven net dat ietsje makkelijker te maken.

We all know the feeling: een superdrukke werkweek (wanneer niet by the way), een dinner date met de vriendinnen plus nog eens die afspraak met de loopband in de fitness. Life of a working girl is hard. Het is vaak moeilijk om toch onze tijd juist te managen. En plus durven we ons in de ochtend soms veel te lang te focussen op de rimpeltjes die we ontdekken of de donkere kringen onder onze ogen. I know I do, maar sinds kort is daar verandering in gekomen.


Time in a bottle for eyes, 15ml, € 51,80.

Ik heb beslist om niet te zeuren, maar tot actie over te gaan. De Time in a bottle for eyes is een anti-ageing wondermiddeltje dat werkt als een ware wake-up call voor je huid. Ik ben het nog maar net beginnen te gebruiken, maar ik merk nu al het verschil. In combinatie met de Time in a bottle maakt het mijn huidje strakker, gladder én minder donker dan voordien. Baby face, here I come!


Time in a bottle, 30 ml, € 65,90. 

De Time in a bottle heeft een unieke formule, waarbij je zelf het eindproduct samensteld. Aan het klassieke serum moet je na aankoop nog het kleine flesje vitamin c8 toevoegen, wat een extreem krachtige, stabiele vorm van vitamine c en een ware power drink voor je huid is. 


Miracle worker overnight, 60 ml, €54,85.

Wie er ‘s ochtends goed wil uitzien, moet in feite al ‘s nachts beginnen met een beauty sleep & de niet te ontbreken Miracle worker overnight van philosophy. Deze rimpelridder is de 1ste moisturizer die de proteïnen - die de veroudering van je huid versnellen - bestrijdt, waardoor je al slapend de tijd terugdraait.

De Miracle worker overnight is als een second skin wanneer je hem opsmeert. Dus bye bye nachtcrèmes waarbij je kussen aan je kaak blijft plakken! Do I need to say more? Time to take a nap

De producten van philosophy zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, dus allen daarheen voor dat babyzachte huidje. 

Met medewerking van Shanice Engel. 

page loaded