Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ProNails for days!

Door Tiany op 23.11.2014

Tijdens de zomer pronken we met onze bronzen huid en juwelen on every imaginable limb. Maar met de winter voor de deur, is het weer cover-up tijd ... Waar we wel nog mee kunnen showen zijn leuke gekleurde nagels, helaas is daar wel wat onderhoud aan verbonden ... Nails for days, wat een droom. Maar meestal is de trieste realiteit dat enkele dagen na je manicure er al wel een stukje nagellak ontbreekt. Toen kwamen de gelnagels en de redding leek nabij! Maar na een tijd bleken deze tot brozere nagels te leiden, zucht ... Dat hebben we nu ook weer niet over voor een pristine kleurtje ...  Nagelbijtend wachten op iets nieuws of weer naar de oude lak? Gelukkig verscheen er iets radicaals nieuw. Protect&Peel van ProNails!

Op Belmodo kon je al alles lezen over de lancering van deze nieuwe stylehack. Protect&Peel vermijdt elk contact tussen je nagel en de nagellak dankzij de 'Vital Nailskin', een soort flinterdunne, transparante huidlaag waarop de semi permanente nagellak wordt aangebracht. De Belmodo-redactie was zwaar onder de indruk van dit nieuwe systeem en uiteraard kriebelden de vingers voor een try-out! Ons proefkonijn van dienst, BelmodoBie ging langs bij Infinity hair & body lounge in Antwerpen voor de full Protect&Peel experience!

"Na de verzorging werd er een stickertje aangebracht en kon ik kiezen uit zo veel leuke kleurtjes! Mijn nagels zagen er fantastisch uit, heel natuurlijk en mooi afgewerkt." - aldus BelmodoBie -

Een van de grote pluspunten is zeker hoe easy-peasy je de stickers kan verwijderen, in 10 sec heb je weer je oude nagels!

"De stickers zijn ook heel gemakkelijk te verwijderen, veel handiger dan te knoeien met aceton, om nog maar te zwijgen van het verwijderen van gelnagels ... " - aldus BelmodoBie - 

Ziezo, klinkt muy atractivo op alle punten, geen wekenlang contact meer met die zware kleurstoffen, die je daarna weer met bijtende producten moet verwijderen. Een leuk nieuw systeem dus waar je broze nagels je heel dankbaar voor zullen zijn!

 

 

Foto's © ProNail

Met medwerking van Isabelle Leempoels.

page loaded