Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Obsessed with grey nail polish

Door Astrid op 22.11.2014

Nude nagels zijn nooit helemaal mijn ding geweest. Het ziet er gewoon een beetje vreemd uit: alle kleurtjes lijken net te licht voor mijn huid en dan is wit natuurlijk way cooler. Wél perfect voor een dagelijkse mani die bij alles past, is grijs. Seriously, I’m totally sold on this lovely winter color!

1. Cocktail bling #203 van Essie
2. Misty Haze van e.l.f.
3. Misty Grey van Models Own
4. Birthday Babe van O.P.I
5. Daffodile van Christian Louboutin
6. Soft Chinchilla van L'Oreal
7. I Knew You Were Trouble van Deborah Lippmann

Het leuke aan grijs is dat iedereen een tint zal vinden die perfect past. Zachte kleuren zijn perfect voor mooie blanke handen en donkergrijs of bijna zwart staat haast iedereen. Maar het allercoolste is zonder twijfel een mat lakje #highfashion!

De perfecte trend voor de herfst, upcoming winter en alle andere seizoenen. Have fun

Foto’s © Vogue Spain, Byrdie, into-mind.com.

page loaded