Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kendall Jenner voor Estée Lauder

Door Astrid op 17.11.2014

We mogen die kleine Kardashians niet onderschatten. Kendall Jenner is de voorlaatste in het rijtje van de crazy family en is naast model, it-girl en tv-persoonlijkheid tegenwoordig ook het nieuwe gezicht van beauty label Estée Lauder. Wie had dat 3 jaar geleden kunnen voorspellen?

Hoewel de term “putting your face on” uitgevonden lijkt te zijn voor de Kardashians/Jenners gaat het klassieke Estée Lauder nu dus in zee met Kendall. Met meer dan 15 miljoen - slik - volgers op Instagram is Kendall immers de ideale spokesperson om een heel leger jonge meisjes van Estée Lauder te overtuigen. En hoe kan dat beter dan met een schattig filmpje als dit?

Ik krijg er stiekem zelf een beetje zin van om Estée Lauder lipstick van te kopen. Damn you Kendall!

Je spot de favoriete producten van het model nu op de Estée Lauder website. Voorlopig geen nieuwe goodies maar wel een mooie selectie boordevol geweldige klassiekers!

Foto’s © Kendall Jenner’s Instagram account & Estée Lauder.

page loaded