Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Katie Holmes is haar ‘Best Beautiful’

Door Angelique op 11.11.2014

Dingen waar Katie Holmes goed in is: met een kleuter op de arm door de straten van New York hollen, acteren en haar gezicht aan een nieuwe beatycampagne lenen. Omdat Katie zo’n uitmuntende job heeft gedaan als ambassadrice voor het Amerikaans cosmeticabedrijf Bobbi Brown, wou beautymerk Olaz de actrice absoluut strikken als ambassadrice voor hun mondiale campagne ‘Your Best Beautiful’. Met haar knappe koppie, zal dit alvast geen probleem worden.

Als wereldwijde leider op het gebied van huidverzorging is Olaz een merk waar vrouwen al 60 jaar op vertrouwen om hun huidje strak en glad te maken. Waarin schuilt nu het geheim van Olaz? Naar eigen zeggen richt het merk zich op de veranderende behoeften van vrouwen en haalt het haar succes door producten op de markt te brengen die rekening houden met de laatste ontwikkelingen in the skincare world. It works, aangezien meer dan 80 miljoen vrouwen wereldwijd zweren bij Olaz.

Het lijkt erop dat Katie Holmes een middelvinger opsteekt naar haar ex-hubby Tom Cruise. De actrice haalt het ene succes na het andere binnen. Na het pad van modeontwerpster betreed te hebben, heeft ze zich weer volop in de filmbizz gestort en staat ze regelmatig op de planken in succesvolle broadway shows. In haar nieuwe rol als ambassadrice voor de Olaz campagne ‘Your Best Beautiful’ moedigt ze vrouwen aan het mooiste uit zichzelf te halen, zowel op gebied van levensstijl  als op het gebied van huidverzorging.  Katie is bijzonder blij met haar nieuwe job en is thrilled een merk te steunen dat ze vertrouwt en waar ze in gelooft

Foto's © Olaz, celebritynetwork, glamour.

Met medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded