Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liu Jo Eau de parfum: oriental and delicately fruity

Door Tiany op 10.11.2014


Foto © Tiany Kiriloff

Oriental en delicatly fruity … De Eau de Parfum van Liu Jo is er eentje om van te snoepen. Ik hou enorm van kruidtoetsen in parfums, dat maakt ze wat mannelijker. Een winterparfum mag voor mij ook altijd iets zwaarder zijn, ook al bevat dit Eau de Parfum van Liu Jo veel zachte en frisse toetsen. De geur gaat van fris en fruitig naar zacht en zoet. Jummie!

De fragrance is slim opgebouwd. Het brengt frisse noten van mooie bloemen samen met het fruitige van lychee en framboos. Daardoor loopt een elegant spoor van patchouli, Egyptisch jasmijn, sandelhout en ylangylang. Ik droom al helemaal weg en zie me op een Oosterse markt smullen van al dat overheerlijk vers fruit. Ik ruik verse kruiden en exotische bloemen en … Oh boy, I’m daydreaming already... Liu Jo is dus meer dan in zijn opzet geslaagd. Dit parfum is écht wat ik nodig heb in de donkere, Belgische wintermaanden. My ray of holiday in winter. Love it.

Ook het flesje is helemaal mijn ding en klopt helemaal met het verhaal van deze Liu Jo Eau de Parfum. Enerzijds reflecteert het het vrouwelijke, gedistingeerde van de Liu Jo vrouw. Het gouden dopje met kettingmotief en de subtiele kristal in het midden van het flesje leggen een duidelijke link naar de ready to wear collectie van Liu Jo en de Italiaanse roots van het merk. Anderzijds is het flesje luxueus zwaar en een tikkeltje robuust maar op en top hedendaags. I’m also completely in love with the lavender box met subtiele slangenprint, een speelse knipoog naar de elegante lederen accessoires uit de wintercollectie. Pastel is 100% FW2014 en ik vind het super dat Liu Jo die trend verderzet in haar 1ste beauty lijn.

Naast de Eau de Parfum bracht Liu Jo ook een deodorant, bodylotion en bath & shower gel op de markt. Check zeker de productpagina op de ICI PARIS XL website, want daar kan je in 1 klik alle items shoppen. Als je de kortingscode "2000200085249" ingeeft, krijg je bovendien € 5,- korting, bij een minimumaankoop van € 40,-. (Actie geldig t.e.m zondag 30 november 2014.)

1. Liu Jo Eau de Parfum 50ml.
2. Liu Jo Body lotion 200ml.
3. Liu Jo Bath&Shower gel 200ml.
4. Liu Jo Deodorant spray 100ml.

Before I leave you ladies toch nog even dit: ICI PARIS XL x Belmodo geven een aantal Liu Jo Eau de Parfums weg, dus klik snel door naar de wedstrijdpagina en get lucky!

page loaded