Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty Trend: Rose Gold Hair

Door Kim op 31.10.2014

Tegenwoordig zie je het praktisch overal: rose gold. En toegegeven, wij zijn ook he-le-maal fan van deze trend - of het nu bij juwelen, in je interieur of op je haar is. Deze beauty trend is grotendeels weggelegd voor blondines (zowat de 1ste keer in mijn leven dat ik het jammer vind om een brunette te zijn), waarbij het rose gold voor een subtiele - maar erg mooie - schijn zorgt.

Actrice Kate Hudson verscheen op de rode loper met haar nieuwe roze hairdo ter ere van Breast Cancer Awareness - een goed doel behind the beauty trend, we like.

Rose gold hair is niet nieuw, maar we zijn wel blij dat het terug is. Eerder verschenen modellen bij Marc Jacobs al zo op de catwalk en Sienna Miller waagde zich vorig jaar ook al aan de trend. Pretty!


 

Foto's © Getty.

page loaded