Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Don’t be stressed, it’s compressed!

Door Tiany op 30.10.2014

Compressed deodorant, nog geen idee wat dat precies is? No worries, wij leggen het je snel even uit. Onze lievelingsdeodoranten RexonaDove & Axe hebben gewoon hun normale spuitbussen kleiner gemaakt, en dat heeft zo zijn voordelen.

We krijgen kleinere, compactere busjes, maar die gaan even lang mee als je oude vertrouwde deodorant. Kleinere flessen komen het milieu ook alleen maar ten goede, so high five to my earth chicks. Bovendien bevatten de compressed deodorants minder drijfgas, waardoor de spray zachter is voor de huid en droger aanvoelt. Gotta protect that skin we’re living in, right?

En als je nog niet helemaal overtuigd bent, weet dan dat deze kleinere deodorant makkelijker in je handtas past én zelfs mee mag op het vliegtuig! All you jetset girls out there, you know what to do.

Foto's © Compressed deodorant.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded