Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Half-half haar, dubbel cool!

Door Lien op 26.10.2014

Wie volledig mee is met het laatste seizoen van America's Next Top Model heeft de trend zeker al opgemerkt en vast ook goedgekeurd, want het is daarvan dat ik 'em ken: de half-half haartrendHalf-half, daarmee bedoelen we dan: half wit, half zwart.

De Cruella De Vil-look als het ware, maar deze keer, in plaats van te wenen van schrik (nee maar echt oprecht, ik ben nog steeds bang van Cruella - het gaat hier wel om puppietjes he ... ), we're totally digging it!Het is geen geheim dat ik fan ben van de minimalistische look, maar om er dan fashionable uit te zien heb je echt wel een fashion statement nodig. En dat is precies wat dit bijzondere kapsel jou aanbiedt: helloooooo fashion chick ...

Ik ben vooral gigafan van deze look in combinatie met de dubbele dotjes: edgy, fun en heel erg light-hearted. Meer heb je niet nodig on a gray gray Belgian day, ik heb toch echt gelijk he? Ha! Ik zal mijzelf maar wat bevestiging geven zeker? YOLOOO! (Jep, ik gebruik die uitdrukking nog steeds ... Want euh ... YOLO! It never gets old.)

Het goede nieuws voor wie al lichtblond haar heeft? Het enige wat jij moet doen, is een busje donkere verf kopen en met behulp van je lievelings fashion bff de helft van je haar donker kleuren.

Het spijtige nieuws voor onze dark haired beauties (I'm sort of, kind of, one of ya)? Wel ... Je kan best contact opnemen met een erkende kapper, want hé, je haar ontkleuren is risky business en we willen jullie allemaal zien slagen at life!

Maar dus wat denk je? Deze winter eens heel erg zwart-wit zijn? Ik ben mee!

Foto's via © ANTM.

page loaded