Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tilda Swinton nieuwe gezicht van NARS

Door Kim op 22.10.2014

Actrice Tilda Swinton staat gekend om haar speciale uitstraling en flawless skin - best wel iets om jaloers op te zijn als je weet dat ze intussen 53 is. Haar edgy look is er eentje dat menig designer aanspreekt, zo was ze eerder al het gezicht van Chanel (lees er meer over in het Belmodo artikel The new face of Chanel: Tilda Swinton) en wordt ze nu ook het uithangbord van cosmeticamerk NARS voor de lentecampagne van 2015.

Man achter het merk, François Nars (die Tilda ook op de gevoelige plaat vastlegde voor de campagne), liet weten dat hij voor de actrice koos omwille van haar sterke persoonlijkheid en haar werk als actrice.

"I love Tilda's bold style and really admire her work. As an actress, she brings such strong personality to the camera. Tilda is almost ethereal, but these women I've used for Nars over the years are beautiful in an unconventional sense. I find my best work as a make-up artist has always been with those kind of faces." -aldus Nars tegen WWD-

De actrice speelde onlangs nog mee in The Grand Budapest Hotel, waar François ook z'n lof over uitte in het oktobernummer van Vogue. Swinton liet ook weten dat ze al lang fan is van het merk en de man erachter.

Foto's © Nars & The Grand Budapest Hotel

page loaded