Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Verso Skincare revolutionizes the skincare world!

Door Koen op 18.10.2014

De Verso Skincare-verzorgingslijn werd gelanceerd in maart 2013 in Zweden. Het kersverse beauty-merk beloofde meteen de skincare world op zijn kop te zetten. Lars Frederiksson, de man achter Verso Skincare spreekt van een revolutie in de moderne huidverzorging.  Scandinavische skincare houdt er doorgaans een andere filosofie op na dan de bekende Europese en Franse huidverzorgingslijnen. Deze ‘andere’ filsofie vertaalt zich in een strak design wat de verpakkingen betreft, maar ook in het gebruik van andere ingrediënten als retinol bijvoorbeeld. 

De Verso Skincare-producten zijn gebaseerd op een exclusief retinolcomplex. Some of you skincare junkies denken nu vast dat retinol niets nieuws onder de skincare-zon is. Voor de leken onder ons toch even een korte uitleg. Retinol is een exclusief ingrediënt dat dermatologen aanbevelen om het o zo terrifying verouderingsproces on hold te zetten, en om de huid haar jonge glow terug te geven. 

Verso maakt echter gebruik van het exclusieve retinol 8-complex. Dit complex belooft 8 keer sterker te werken dan klassieke retinol, maar zonder de traditionele ongewenste retinolbijwerkingen als irritatie of overgevoeligheid. Meer nog, de Verso-producten bevatten geen kleurstoffen, parabenen, minerale oliën of andere schadelijke ingrediënten. 

Een pea-sized amount of product volstaat al om een zichtbaar resultaat te bekomen, want  het verjongingseffect is onmiddelijk zichtbaar. Het hoge retinolgehalte bevordert namelijk de aanmaak van collageen, waardoor de huid opnieuw wordt opgevuld en rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Magic? Nee, pure wetenschap, darlings!

Concreet bestaat de lijn uit de Foaming Cleanser, de Day Cream spf 15 en de Night Cream. I got my eye on that Night Cream, baby! Een crème die intensief inwerkt op de huid en zorgt voor een egale teint terwijl je je schoonheidsslaapje doet? Right up my alley! Door kurkuma-antioxidanten en haverextract heeft de crème een verzachtend en herstellend effect op de huid. 

Deze baby's zijn in België verkrijgbaar bij Fin Du Jour in Gent, Verso in Antwerpen en Beauty by Kroonen & Brown in Brussel. 

Foto's en filmpje © Verso Skincare.

Met medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded