Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ja, ik wil ... een aquarel tattoo

Door Lien op 16.10.2014

Tattoos zijn cool, dat weten we al langer dan vandaag. En dat we er goed moeten over nadenken vooraleer we er 1'tje laten zetten, en dat we ons in onze keuze niet zomaar mogen laten beïnvloeden door trends, dat is ons ook al meermaals ingepeperd.

Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik je geen suggesties mag geven op fashionable tattoogebied. Want ik ben de laatste tijd he-le-maal overtuigd van deze hipperds: de aquarel tattoos.

Als in: het lijkt alsof je zelf nonchalant met de verfborstel aan de slag bent gegaan. Maar permanent dan, dat wel.


Het mooie van zulke watercolor tattoos is dat ze er, ondanks het intrinsiek stoere gehalte van tattoos, heel erg delicaat en arty-farty uitzien. De perfecte manier om een simpele tattoo die extra oomph te geven.

Het moeilijke eraan is dat ze toch een zekere skill van je tattoo artist vragen. Je wilt niet weten hoeveel voorbeelden ik op het internet tegenkwam van de aquarel tattoo gone horribly wrong. Goeie research is dus van absoluut levensbelang!Geen blauwe plek, wel een permanente pastelschijn. Een 'specialleke', zoals ze zeggen...

"Watercolor tattoo artists are enjoying their moment in the limelight as people get more interested in watercolor tattoos. These tattoos appear wild, vibrant and very much unlike normal tattoos." - zeggen ze bij watercolortattoo.org -

Wild, vibrant en een pak unieker dan de doordeweekse tattoo - ik ben helemaal akkoord and I absolutely love it!

Ben jij ook helemaal in de ban van deze tattoostijl? Dan mag je er van mij gerust 1tje laten zetten, maar maar maar maar maar: 1st supergoed nadenken en grondig referenties checken, alstublieftjes!

Want je weet het, , verantwoordelijkheid is het nieuwe yolo. Ofzoiets. Op tattoogebied dan toch, laat ons dat afspreken!

page loaded