Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Into the Gloss lanceert beautyproducten

Door Kim op 10.10.2014

Beauty- en blogfanaten zijn ongetwijfeld al vertrouwd met de site Into the Gloss (indien niet, lees dan nog even het Belmodo artikel "Blog to watch: Into the Gloss"), waar heel wat tips, tricks en verhalen rond beauty door de mooisten der aarde worden gedeeld. Het is geen geheim dat oprichtster Emily Weiss een power lady is die Into the Gloss vanaf minuut nummer 1 als een business beschouwde en niet gewoon een beauty blog - daarom verbazen wij ons alvast niet over haar volgende onderneming.

Into the Gloss blijft niet langer digitaal en lanceert nu ook zelf een beautylijn onder de naam Glossier. Glossier start met 4 producten die voornamelijk focussen op skincare. Nu al onze favoriet - het product met de naam balm dotcom

"I don't think Glossier should be one of these brands that's untouchable and about glamour and aspiration, but you can't get there. Everyone can be a Glossier girl. It's about a certain spirit and indepence and freedom and being a little silly." - aldus Weiss tegen Fashionista -

Foto's © Into the Gloss.

page loaded