Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De crème de la crème voor de gevoelige huid

Door Angelique op 09.10.2014

Mensen met een gevoelige huid kennen het wel, die eeuwige quest naar de heilige graal onder de schoonheidsproducten; dat ene wondermiddel waarvan je hele lijf niet onmiddelijk begint te jeuken. Ladies die hun perfecte label-match al gevonden hebben, good for you, maar voor de rest van ons the journey continues ... Wel, misschien hebben we eindelijk de crème de la crème gevonden. Cosmetics 27 is recent op de Belgische markt verschenen, tijd dus om het merk eens onder de loep te nemen!

Cosmetics 27 staat voor composmisloze dermo-cosmetica. Ze produceren enkel ethisch verantwoorde producten, zonder parabenen, fenoxyethanol,  siliconen, petrochemische bestanddelen, of al die andere bestanddelen waarvan het lezenvan de onuitspreekbare namen je huid al in vuur en vlam zet. De producten bevatten natuurlijke, actieve bestanddelen van de Centella Asiatica, een plant met uizonderlijke eigenschappen.

De vaklui, waaronder dermatologen, plastische chirurgen en anti-agingspecialisten, zijn al fan door de schitterende resultaten, en ikzelf,  als lazy girl, ben fan omdat het een complete, maar eenvoudige behandeling is.De key products zijn de Cleanser 27 (€ 49,-, 125ml), een reiniger voor de gevoelige, droge huid die snel last heeft van allergische reacties. Fingers crossed, ladies, this might be the one.

Even tussendoor sweeties, wist je dat je huid het orgaan is dat bijna alle afvalstoffen in je lichaam afvoert? Het is dus heel belangrijk de balans van dat metabolisme te ondersteunen! De Essence 27 (€ 67,-, 50ml) is een zeer lichte verzorging die je huid op doeltreffende maar eenvoudige wijze hydrateert. Het werkt eigenlijk als een soort schild tegen de invloeden van het gure urban life (which we love).

Daarnaast is er de Baume 27(€ 119,-, 50ml). Deze balsem takes anti-aging to the next level. De herstellende en regenererende werking belooft een fluweelzachte huid. Naast anti-aging wordt de straffe formule ook gebruikt om huid te helpen herstellen na een chirurgische ingreep. Het gepatenteerde MA2 Complex bestaat uit een mélange van 3 verschillende extracten van de centella asiatica.

Tenslotte kunnen we als devote lovers van esthetiek dit artikel niet afsluiten zonder even aandacht te vragen voor de prachtige minimalistische verpakking van de producten! Die staat niet alleen goed in je crispy-clean bathroom maar is zonder al die overbodige inkt ook beter voor het millieu; just saying!

 

 

Foto's © Cosmetics27.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded