Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tyra Banks lanceert make-up collectie

Door Kim op 08.10.2014

Easy, breezy, beautiful ... Tyra Banks. Het bekende topmodel slash TV personality slash entrepreneur heeft alweer een nieuw project aan haar talloze activiteiten toegevoegd - enter: een eigen make-up collectie. Vanaf nu is het mogelijk om TYRA Beauty te shoppen op haar website, en krijg je er gratis ook nog wat Tyra tips bij. TYRA Beauty bestaat uit 3 onderdelen: Tyover, Smize en IT Factory.

De collectie bestaat o.a. uit highlight sticks, mascara en lippenstift. Hoewel de make-up momenteel enkel via de site kan gekocht worden, wil Tyra ook een systeem opzetten waarbij vrouwen de make-up zelfstandig kunnen verkopen.

"We are accomplishing my ultimate dream: to give people the power to be their own boss while setting their dreams free. I feel fully armed to share and teach all I learned at Harvard with Beautytainers across the country, and later, the world!" - aldus Tyra tegen People -

Alle foto's © Tyra.com.

page loaded