Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fixing that stress!

Door Michael op 07.10.2014

Zoemende smartphones, uitpuilende mailboxen, deadlines ... Klinkt het je al bekend in de oren? Je bent waarschijnlijk liever een busy bee dan dat je niet weet wat doen, maar wanneer je 's nachts zwetend wakker wordt of van die oncontroleerbare tics begint te ontwikkelen, heb je misschien toch te maken met een ongezonde dosis stress! Dan is het tijd om even de ogen te sluiten, een horizontale pose aan te nemen en alles los te laten tijdens een serieuze massagebehandeling.

Bij Belmodo zitten we nooit stil, dus een ontspannende Aveda Stress Fix Massage bij Aveda Elements in Antwerpen was voor BelmodoMichaël geen overbodige luxe!

"De Stress Fix Relieve Massage van Aveda is héérlijk relaxen zoals het hoort. Je hoeft helemaal niet into yoga, zentoestanden of yin & yang te zijn ... De behandeling op zich is al heerlijk genieten, ontspannen en tot rust komen. Perfect als tussendoortje om alle spanning te verminderen. - aldus BelmodoMichaël -

De Stress Fix Treatment van Aveda staat volledig in het teken van ontspanning! Terwijl je hele lichaam stevig onder handen wordt genomen kan je ook mentaal even een break nemen. De Stress Fix Massage is een all-round treatment, waarbij alle zintuigen aan bod komen. Het eerste wat je ervaart wanneer je de ogen sluit, is de geur van de Stress Fix aroma blend, een heerlijke mélange van Franse lavendel, lavandin en muskaatolie. Die heerlijke zuiderse aroma's doen je stressgehalte instant afnemen. 

De massage zelf is een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie. Sounds like a whole lot of relaxing! Om de ervaring compleet te maken ontwikkelde Aveda een aangepast Stress Fix-gamma met producten als body lotion, body crème en soaking salts. Die kan je zelf in huis halen om ook thuis eventjes te onstnappen naar je happy place, waar stress niet bestaat.

"De Aveda-producten die wordengebruikt  tijdens de Stress Fix Relieve Treatment zijn heerlijk. Ze geuren niet te sterk, maar zijn wel rustgevend, kalmerend en zorgen voor ontspanning zoals het moet. Ze zorgen ervoor dat je huid zijdezacht en stevig gehydrateer aanvoelt." - dixit BelmodoMichaël -

Ben je al aan het stressen over waar je die heerlijke behandeling kan krijgen? Keep calm en neem eens een kijkje in het Elements Salon.

"Het Elements Salon in Antwerpen is een pareltje wat Aveda én beauty treatments betreft. Verwacht je aan een professionele behandeling, enthousiaste medewerkers en een ongeloofelijk groot arsenaal aan Aveda-producten. Het lijkt wel alsof je in de Aveda-hemel terecht komt. Mij zien ze bij Elements zeker terug, zeker voor de Stress Fix Relieve Treatment grin" - dixit Belmodomichaël -

Foto's  © Aveda

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded