Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cool chicks wear half buns

Door Loes op 03.10.2014

Er zijn 101 manieren om een bad hair day te doorstaan. Je gaat voor de beanie (ook al is het nog steeds 20 graden buiten), kiest voor die eeuwige paardenstaart of blijft wenend in je bed liggen. Het klinkt heel verleidelijk maar niet zo fashionable, geef nu maar toe …

Welke hairdo mag dan wel volgens the fashion police? Wel, the half bun is toegestaan zonder pardon. The half watte? Wel, je draagt je haren gewoon los en maakt van het bovenste gedeelte een knotje. Een tikje 90’s maar er schuilt in ieder van ons wel een 90’s kid toch? Of moet ik even de Spice Girls opzetten om je daar aan te helpen herinneren? Komt’ie: People of the world, SPICE UP YOUR LIFE.

Uiteraard geeft iedereen zijn eigen twist aan dit kapsel. Voor jou de meest voorkomende dotjes op een rijtje.

Meet me halfway …

Deze bun zit op de achterkant van je hoofd en ergens in het midden vastgemaakt. Gouden tip: hou het rommelig. Niet te strak en netjes willen doen, want dan wordt dit dotje plots truttig. Dus lekker opstaan, dotje in en gaan met die banaan!

Voor wie? Meisjes met lang en dun haar. Je dotje hoeft niet heel groot te zijn als het op de achterkant van je hoofd zit.

On top of the world

Hier staat de dot knal op je hoofd. Rock je deze look? Verwacht dan wel dat oh-zo grappige mannen even op je ‘stopknop’ gaan drukken. Jep, ik spreek uit ervaring … Maar met een ha-ha, felle lippenstift en scheef lachje is dat natuurlijk ook opgelost.

Voor wie? Meisjes met dik, lang en vol haar. Zo is je dot iets groter en voller. Ben je daar niet mee gezegend? Een klein beetje touperen doet wonderen ... Sorry kapper als je dit leest, ik zal het echt niet meer doen! Pinky swear... 

Short hair, absolutely do care!

Denk je dat deze look enkel voor meisjes met lange manen is weggelegd? Think again en kijk zelf even naar deze foto’s. Een mooie bob is een perfecte combi met een half bun.

Voor wie? Meisjes met kort/halflang haar, duh!

The lazy bun

Ben je niet zo een hairstyle queen? Let’s be honest, ik bak er zelf ook echt niks van. Dan heb je nog een lazy bun to the rescue. Een staartje maken maar bij de laatste draai met je elastiekje je haar er niet volledig doorheen trekken. Klaar is kees! 

Foto's © Pinterest.

page loaded