Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tattoos op je nagels

Door Loes op 30.09.2014

Je kon er deze zomer niet omheen. Tattoos were everywhere! De kleine schattige tattoo’s op de polsen van lieflijke meisjes of de grote grafische master pieces op de borstkast van hipsters met baarden. Of hebben we het al over de goude plaktattoos gehad die bijna verplicht waren op WECANDANCE festival? You get the point, tattoos zijn overal and are here to stay.

Maar euh, tattoos op je nagels, say what? Jahaaa, die verdienen toch ook een tierlantijntje? Dat denk ik er ook van! Zeker nu de wintermaanden in het vizier zijn. Lees: lange mouwen, lange broeken en turtle necks tot aan je oren. Dan zijn er nog weinig tattoos zichtbaar … tenzij je er eentje op je voorhoofd zet natuurlijk. Laten we dat voor alle duidelijkheid maar niet doen en lekker creatief zijn.

Ben je naar WECANDANCE geweest en heb je nog restjes gouden plaktattoos liggen? Ideaaaaal! Niet? Dan kan je nog van deze pareltjes bestellen op www.flashtat.comReady? Set? Go!

Breng je favoriete kleurtje aan op je nagels. Best een kleurtje dat mooi matcht met zilver en goud. Black is always right natuurlijk, en hoe donkerder de kleur, hoe beter je de tattoo zelf ziet. Durf ook zeker eens voor wit of pastel te gaan voor de girly girls. Het hoeft niet altijd donker te zijn in de winter!

En dan is het heel simpel, knip de figuren uit je plaktattoo die je graag op je nagels wenst. Een sponsje & water, en hupsakee! De restjes verwijder je makkelijk met nagellakremover, gebruik een fijn borsteltje zodat je niet de tattoos op je nagel raakt.

Een goede topcoat erover en KLAAAAAR! Shine bright like a nail tattoo girls!

Foto's © Pinterest.

page loaded