Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De beste parfums voor de herfst

Door Tiany op 27.09.2014

De seizoenen zijn net gewisseld. Daarbij veranderen niet alleen onze kledingstijlen en make-up looks, maar ook onze geurtjes! Na de frissere en fleurige lente- en zomerparfums is het nu tijd voor zwoelere geuren met een warmere ondertoon! We voelen ons al helemaal in herfststemming, so let's see welke geurtjes wij deze herfst en winter in onze beautykast willen zien staan! 

1. Voor een mysterieus geurtje met noten van sinaasappel, gember en peer zit je bij deze Armani Code Ultimate helemaal goed! 

2. Deze Bvlgari Aqva Amara wordt geclassificeerd als mannengeur, maar kan evengoed door vrouwen worden gebruikt. En wij zijn alvast fan van de heerlijke combinatie van patchouli en citrus!

3. Wil je toch liever een frisse geur voor de herfst? Dan is deze Acqua di Parma Ginepro di Sardegna perfect voor jou! De parfum doet je, met details van jeneverbes en bossen, meteen denken aan de Middellandse Zee! Very complex!

4. I love Giorgio Armani, en deze Armani Prive Ombre & Lumière heeft me helemaal betoverd! Bloemennoten worden afgewisseld met donkere muskusaccenten en zorgen voor een heuse sensatie.

5. Ben je eerder een romantic kinda gal? Dan is Ralph Lauren Midnight Romance jouw cup of tea! Het sensuele van pioenrozen en het mysterieuze van zwarte vanille zullen je helemaal bekoren.

6. Last but definitely not least, Yves Saint Laurent Black Opium. Deze zwoelere versie van de oerkklassieker neemt je mee op een orientaals avontuur. De geur van witte bloemen en houtnoten zorgen voor een sensuele herfst.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded