Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebs ontwerpen eigen lippenstift voor L’Oréal

Door Kim op 24.09.2014

Blake Lively, Eva Longoria, Doutzen Kroes of Freida Pinto - they're all worth it, zoals ze bij L'Oréal zouden zeggen. De Franse cosmeticagigant lanceert een nieuwe campagne in samenwerking met 10 celebs. De focus? Red lips! Afhankelijk van je haar- en huidskleur, is er telkens een kleurtje dat past bij jouw type. Ben je meer een Blake of een Eva? Of eerder een Freida?


Nederlands topmodel Doutzen Kroes ontwierp ook een kleurtje voor het merk, maar is niet aanwezig op de campagnebeelden gezien ze destijds nog zwanger was. Andere celebs die wel poseerden zijn Julianne Moore, Zoë Saldana en Jane Fonda. Ook Laetitia Casta, Liya Kebede, Natasha Poly en Aishwarya Rai Bachchan zijn te zien op de campagnebeelden.

Foto's © L'Oréal.

page loaded