Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A morning Love Story

Door Angelique op 24.09.2014

Dat betoverende in-between momentje wanneer je net wakker bent maar het zelf nog niet beseft omdat je nog half in die heerlijke droomwereld bent? Heerlijk is het, helaas ben je tellen later weer helemaal in de realiteit. Misschien liep je er in die droom nog stralend bij, maar onze morning-look is in ieder geval alles behalve radiant ... hum hum. Tijd voor wat AVEDA magic!

Aveda presenteert Romantic Grandeur, de nieuwe FW 2014 collectie, geïnspireerd op het samenvloeien van de realiteit met die fantasierijke dagdromen.

"We zijn bij Aveda geïnspireerd door de betoverende plek tussen slapen en ontwaken. We wilden een verhaal vertellen als uit een prentenboek waarin de kleding, de kleuren, het haar en de make-up de grens opzochten tussen fantasie en werkelijkheid." - aldus Antoinette Beenders, Aveda Global Creative Director -

Bij deze collectie hoort trouwens een nieuwe geur! Het Romantic Grandeur aroma, is sensueel en omhullend. De kleuren hinten ook naar dit moment met magnetische tinten geïnspireerd op de opkomende- en ondergaande zon. De ijzige pastels van frisse winternachten mixen met zonnige tinten. Zo vind je er heerlijk dieprode lipsticks als Sheer fig en Goji Berry en dan weer pastel eye colors als Winter Lilac en ivory Lotus.

De lipproducten bevatten allemaal een nieuw aroma van organische oliën van pepermunt, vanille en gember, zo ben je zo weer fris en vol ernergy for a day of reality! Die momentjes in de morgen kan je niet rekken, maar met de Aveda producten kan je wel heel de dag door dromen.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded