Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy nails, happy minds!

Door Koen op 20.09.2014

For the girly girlies out there, het nieuwe boek Happy Nails 2 van Elfi De Bruyn is er! Net zoals Elfi’s persoonlijkheid straalt het boek positiviteit uit, wanneer je door het boek bladert krijg je een instant happy feeling.

Door het grote succes van het 1ste boek, worden we opnieuw ondergedompeld in the wonderful world of nail art. Elfi deelt handige tips & tricks, do’s & don’ts en toont hoe je met enkele simpele tools leuke effecten kunt creëren. Je kunt het zo crazy niet bedenken, of het staat in het boek. Cartoonnagels, 3D-lego motieven of zelfs de beeltenis van Ian Thomas.


Daarnaast geeft de Glam at Heart-girl ons een kijkje achter de schermen met de making of en verklapt ze ons haar favorite brands & products.

Dit boek garandeert een fun & happy night met de girls, so go & get creative on those nails. Laat je vooral niet ontmoedigen, ‘cuz remember, practice is key!

Foto's © Lannoo.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded