Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Monsieur Black gets you hooked

Door Tiany op 19.09.2014

For the online junkies out there is monsieur BLACK al lang geen onbekende meer, deze laatste nieuwe internethype werkt samen met Yves Saint Laurent Beauté, om zijn verslaving Black Opium de wijde wereld in te sturen. Het gezicht hiervan is Edie Campbell, haar raadselachtige schoonheid en rocksterallure belichaamt helemaal deze addictive scent.

Monsieur Black zijn muzes van Parijs tot Shanghai zijn al helemaal hooked aan het parfum & now it’s our turn.


De mystery man himself heeft hiervoor al een heel plan bedacht, i.s.m.Yves Saint Laurent Beauté organiseert hij thé party of the year die zal plaatsvinden op zaterdag 4 oktober 2014 in Antwerpen, meer info is er nog niet geweten, but trust us when we say that decadance will be galore. Er is slechts 1 manier om toegang te krijgen tot deze exclusieve party en dat met de #YSLBlacklist 

We got you intrigued? Houd dan zeker gedurende de hele maand september zijn website en social media (Facebook, Instagram en Twitter) in de gaten. Monsieur Black zal photo challenges uploaden en wie weet kom jij op de #YSLBlacklist en sta je op de guestlist! So go and accept his challenges & come partying in style!

Foto's © YSL.

In samenwerking met Lars Lagaisse.

page loaded