Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Parisian Muse

Door Michael op 18.09.2014

Parisiennes wie zijn ze, wat drijft hen en hoe doen ze het toch?! Zoveel vrouwen zijn in de ban van het iconische beeld van de Parisienne. Ook bij Lancôme zijn ze gefascineerd door dit verschijnsel. In Caroline de Maigret vonden ze de perfecte verpersoonlijking van die sterke stadsvrouw met een intellectuele curiositeit. Vanaf deze maand start de collab tussen deze 2 Parijse fenomenen. 

"An icon of French chic." - dixit Lancôme -

Het was een instant coup de foudre tussen het beautylabel en miss de Maigret. Lancôme bewondert hun nieuwe muze voor haar stijl maar ook voor haar creativiteit en diversiteit. Want de française is niet alleen een inspiratie op en naast de runway, ze maakt ook muziek en brengt in september haar 1ste boek uit: 'How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits'. Quelle femme indeed, Lancôme is in de wolken!

"An ultra-chic casualness that elevates careful nonchalance to the ultimate form of sophistication." - aldus Lancôme -

Ook Caroline de Maigret ziet de samenwerking helemaal zitten.

"I am delighted by this collaboration, which is unlike any other and which truly reflects Lancôme. It's the beginning of a lovely adventure with this brand that I love so much. A brand that offers a different vision of feminity: one that is free, intelligent and that touches both the heart and mind." - dixit Caroline de Maigret -

De samenwerking begint deze maand en zal in verschillende fasen evolueren. Het hoogtepunt in 2015 zal de ontwikkeling van een originele make-up collectie door Caroline de Maigret zijn. Nous sommes curieux!

Foto's © Lancôme, CarolineDeMaigretInstagram

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded