Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Haar trend: de under shave

Door Lien op 18.09.2014

Waar we even geleden nog helemaal weg waren van de side shave, is het nu alweer tijd voor een nieuwe variant: de under shave! En de naam zegt het zelf al - de under shave is een kapsel waarbij de onderkant van je haar wordt weggeschoren.

Heel erg edgy, maar het leuke aan de look is dat je je under shave alleen ziet als je je haar omhoog zwiept. Wie dus nog eens zo braaf als een klein en fluffy konijntje voor de dag wilt komen, kan gewoon los haar rocken. Under shave? Welke under shave? ... Wel handig, toch?


© Kylie Jenner IG.

De haartrend kwam weer helemaal onder de aandacht dankzij ene Kylie Jenner. Toen ze haar nieuwe under shave nadien ook nog blauw kleurde, vonden wij 'm nog eens zo cool!

Kylie is trouwens niet de enige celeb die fan is van de geschoren look, ook Rita Ora (foto onder) is meermaals met het kapsel gespot. En toeval wil dat ook zij koos voor een blauw kleuraccent. Soulmates, die 2 ...Check de streepjestattoo (foto linksonder): geniaal idee, als je 't mij vraagt!

Onze belangrijkste tips om de under shave fashionable te houden en weg te blijven van de echte gabberlook (eehk), zijn de volgende:

1. Hou de tondeuse in bedwang: het is beter om je under shave beperkt te houden dan de helft van je haren weg te scheren. Een kleine broskes-touch van een centimeter of 2-3 does the trick already!

2. Zorg voor een classy, meisjesachtige outfit. A.k.a. blijf weg van alle Londsdale-achtige toestanden. We may not be rich, but we might as well try & look like we're rich!

3. Combineer je nieuwe, edgy kapsel met een dotje: het is echt de allerbeste looktrust me!

Wat denk je? Zullen wij deze herfst eens bewijzen dat zo'n under shave ook echt chic kan zijn? ...

page loaded