Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Omega Pharma presents [email protected]

Door Koen op 14.09.2014

Gezellig samen kletsen met de girls - met de nodige hapjes en drankjes ofcourse - en tegelijkertijd nieuwe beauty products uittesten? Sounds like a swell time to me.

[email protected], het nieuwe creatieve concept van Omega Pharma, brengt nu eenvoudigweg de producten naar jou toe. Het heeft wat mee van een Tupperware party, of Upperdare party, depending the mood you’re in. Het gaat als volgt: een gastvrouw stelt haar deuren open, nodigt vriendinnen uit, een consulente springt bij voor extra “technisch” advies, die dan op haar beurt de bestelde producten aanvraagt bij de apotheek. It’s as simple as that!

Fenomeen en CEO van Omega Pharma, Marc Coucke, stelt 4 gamma’s voor. Zijnde T.Leclerc, een Frans make-upmerk - en tested & approved by Tiany -, de verzorgingsproducten van Bodysol, de arometherapie van Phytosun en tenslotte de efficiënte en discrete Vet Binder sticks van XL-S Medical. Dit laatste is dan weer ideaal om die food & drinks van die avond er meteen weer af te “werken”. Girls, you feel me!

Ben jij helemaal wild van dit concept? Op deze website kan je meer info vinden en kan je je kandidaat stellen als gastvrouw

Foto's © Omega Pharma.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded