Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Morning routine beauty essentials

Door Tiany op 13.09.2014

Na onze welverdiende nachtrust hebben wij vrouwen ons eigen ochtend ritueel om de dag helemaal goed te beginnen. Of je nu 1st een stukje gaat lopen - so sporty - of je een kop koffie nodig hebt om wakker te worden, iedereen heeft zo wel zijn routine. Dat geldt ook voor onze beauty routine! Je gezicht wassen, verschillende soorten crèmes gebruiken - ja, ze hebben allemaal een purpose - en je make-up opdoen. Maar wat zijn nu dé essentials die elke vrouw nodig heeft voor haar morning routine? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje! 

1. Je zal je gezicht 's ochtends wel wassen met je favoriete reinigingsgel. Een leuk alternatief, als je de tijd hebt, is om een masker op te doen. Zo kan je je gezicht helemaal reinigen van de vuiligheden van de voorbije dag en kan je fris aan je ochtend beginnen! JYB Cosmetics Exfoliating Face Mask, € 32,50.

2. Nadat je je gezicht helemaal hebt gecleansed heeft je huid hydratatie nodig! We love de Biotherm dagcrèmes, omdat ze je huid voeden zonder vet aan te voelen

Biotherm Blue Therapy Lift & Blur, € 72,-.
Biotherm Aquasource, € 41,-.

3. Wil je liever nog wat extra hydration voor je je dagcrème opdoet? Dan kan je 1st je huid wat verstevigen met een serum. Een serum heeft een hogere concentratie met stoffen die goed zijn voor je huid - of het nu anti-aging, versteviging of egaliserend is. Vergeet niet dat een crème hierna wel nodig is, aangezien een serum niet alle werkingen van een dagcrème vervangt

Estée Lauder Clear Difference Advanced Blemish Serum, € 63,11.
Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, € 49,-.
Radical Multi Brightening Serum, € 111,45.

4. Ook de huid rond je ogen kan wat versteviging gebruiken! Oogcrèmes zijn daarom zeker niet te missen in je beauty routine en zorgen ervoor dat die kraaienpootjes en donkere kringen wegblijven! 

Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator, € 28,22.
Annayaké Contour des Yeux Hydratation Continue, € 38,80.
Philosophy Full of Promise Eye Duo, € 42,65.

5. In plaats van een serum aan te brengen voor je dagcrème kan je ook een skin corrector aanbrengen na je dagcrème. Dit zal ervoor zorgen dat je huid en poriën worden geëgaliseerd en je huid helemaal klaar is om je make-up op te doen!

Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector, € 28,-.
Lancôme Visionnaire Advanced Skin Corrector, € 78,-.
Yves Saint Laurent Y-Shape Forever Youth Liberator, € 75,10.
Lancôme The New Ritual La Base Pro, € 50,-.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded