Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw gezicht voor Kenzo Parfums

Door Koen op 10.09.2014

Grappig, een sterke persoonlijkheid en een ultieme schoonheid; dat moet zowat de nieuwe ambassadrice van Kenzo Parfums omschrijven. Kenzo did it again: een celebrity met ravissante uitstraling. Yup, voor haar mysterieuze blik willen wij onmiddellijk tekenen.

Louise Bourgoin is een Franse actrice die eerder al een award won voor 'Beste nieuwkomer' en in 2009 genomineerd werd op de Césars voor de prijs ‘Meest beloftevolle actrice’.

Intussen was ze al te zien in ‘Les Aventures Extraordinaires d’Adèle Blanc-Sec’ en ‘The Love Punch’, waar ze mocht acteren naast Emma Thompson en Pierce Brosnan. You know what that means: nog een reden om jaloers te zijn op haar. Want jong of oud, Pierce Brosnan verliest zijn James Bond uitstraling - of zeg gerust: streken - nooit ofte nimmer!

Good job, Louise Bourgoin and good choice, Kenzo!

Pics © Kenzo en Pinterest.
Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded