Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Charlize Theron & Dior: The Future Is Gold!

Door Tiany op 10.09.2014

Hiep hiep hoera! South African beauty Charlize Theron is dit jaar al 10 jaar het gezicht van J’adore, het cultparfum van Dior. En dat wordt uitgebreid gevierd met een nieuwe campagne, “The Future Is Gold”, waarin Charlize - like duuuh - de show steelt.   

De legendarische J’adore Eau de Parfum werd in 1999 voor het Franse modehuis gecreëerd. Het sensuele parfum op basis van ylangylang, Damaskusroos en Arabische jasmijn was onmiddellijk een daverend succes en groeide uit tot 1 van de meest verkochte parfums ter wereld. In 2010 ging het iconische flesje met de goudkleurige hals in Frankrijk zelfs vlotter over de toonbank dan all-time bestseller Chanel N°5!

Dior en Charlize Theron, het is overduidelijk een winning team. Het begon allemaal in 2004, met een sexy spotje waarin Charlize, gedrapeerd in gouden satijn, zwoel poseert. Va-va-voom!  

In 2006 volgde een nieuwe voltreffer: een reclamespotje van de hand van regisseur Jean-Baptiste Mondino. In een elegant appartement in Parijs verleidt Charlize de kijkers met een sensuele striptease, de perfecte metafoor voor minimalisme. Back to basics for the win!

In het J'adore-spotje van 2011 daarentegen zijn luxe, weelde en extravagantie duidelijk opnieuw toegelaten. De schitterende Spiegelzaal van Versailles werd omgebouwd tot catwalk, waar Charlize geflankeerd wordt door niemand minder dan Marlene Dietrich, Marilyn Monroe en Grace Kelly. Stuk voor stuk muses van Dior, die voor deze ad digitaal weer tot leven werden gewekt. 

The Future Is Gold”, opnieuw van Jean-Baptiste Mondino, pikt de draad opnieuw op waar het vorige reclamefilmpje eindigde. Miss Theron laat de Old Hollywood glamour en de vergane glorie van Versailles definitief achter zich en kiest radicaal voor de toekomst.  Een golden future mét Dior, welteverstaan. Iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Op naar de volgende 10 jaar! 

Bekijk ook zeker het interview met Charlize Theron zelf!

Foto's © Dior.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded