Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Haute Couture FW2014 make-up look

Door Tiany op 06.09.2014

Ik ben een echte beauty lover en probeer ook graag al eens wat nieuwe make-up looks uit. Daarbij horen geregeld runway looks, die ik dan mijn eigen twist geef. Dior heeft nu mijn hartje helemaal weten te bekoren met de haute couture FW2014 make-up look, die er super chic uitziet en toch draagbaar is, hurray!

De look werd gecreëerd door creative and image director Peter Philips. Hij riep een heel nieuwe wereld in het leven tussen historiek en la future, en de samenhang tussen deze 2 dimensies. Het klassieke werd met het innoverende gecombineerd, and it created an inspiring look die helemaal in lijn is met de collectie!

It's all about the eyes, met zilveren eyeliner die de ogen doet stralen! Mister Philips combineerde deze opvallende eyeliner met zachte witte of gele oogschaduw en wit oogpotlood op de waterlijn to let the eyes speek. No mascara needed, zuiverheid is waar het om gaat!

Om deze purity door te trekken naar de rest van de look werd de huid naturelle gehouden, met de Diorskin Star Fluid fond de teint als basis, wat Rose Corolle blush om er wat leven in te blazen en Dior Blush Starlight als highlighter. Easy peasy, en je hebt gelijk een glowing skin

Ook de lippen en nagels worden natuurlijk en verzorgd gehouden, en het haar nonchalant los. Zeg nu zelf, is dit niet de makkelijkste, meest fashionable make-up look ooit? Love it

Foto's © Dior.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded