Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Honestly beautiful

Door Koen op 05.09.2014

Fabulous ladies denken tegenwoordig niet alleen meer aan hun gezondheid, maar ook aan die van onze planeet. Cîme heeft dat heel goed begrepen. Dit nieuwe cosmeticabedrijf gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke stoffen voor jou en mother earth.

30-somethings Anke De Boeck en Isabel Coppens haalden hun beauty inspiration helemaal uit Nepal en India. Hun producten geuren dan ook helemaal naar wilde rozen, duindoornbessen, edelweiss en abrikozen. Met namen als Kissed by a Rose en Belle d’Amour voel ik de Eastern vibe al helemaal!

De planten en bloemen die worden gebruikt, zonnen het hele jaar door op de Himalaya en zitten daardoor boordevol healthy elements die jouw huid doen stralen. Vandaar ook hun slogan: honestly beautiful. En eerlijk gezegd, hun producten zien er alvast veelbelovend uit!

page loaded