Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Edie Campbell for Yves Saint Laurent

Door Michael op 04.09.2014

In mijn ideale leven zou mijn bestaan er iets glamoureuzer uitzien. Ik zou een echte red carpet verslindster zijn, al tal van champaign showers overleefd hebben én ambassadrice zijn voor een luxueus cosmeticamerk. Maar zo’n carrièreswitch zal ik in dit leven heus niet meer meemaken ... Pretty face en model Edie Campbell heeft meer geluk op dat vlak. Yves Saint Laurent heeft de Britse schone gekozen als ambassadrice voor zijn parfum Black Opium.


© Pinterest.

“Edie belichaamt alle hedendaagse kenmerken van de Yves Saint Laurent Beauté-vrouw: elegant, gecultiveerd en gevat. Ze is een model met een overtuiging en een beautyicoon voor een hele generatie. Vandaag behoort ze tot de gezichten van het merk. En wij zijn fier haar te mogen verwelkomen.” zegt Stephan Bezy, Internationaal Algemeen Manager van Yves Saint Laurent Beauté -

Het Britse model poseerde al voor de lens van Mario Testino, stond al te pronken in de Britse Vogue, was eerder al te bewonderen in campagnes van Burberry, Dior, Marc Jacobs, Lanvin, … en liep al fashion shows voor o.a. Chanel, Dior, Calvin Klein and many many more.


© Pinterest.

And there’s more behind that pretty face. Ze behaalde haar diploma in de kunstgeschiedenis en is verknocht aan paardrijden - iets wat ik trouwens ook absoluut zou kunnen in mijn ideale leven.

Edie zal te zien zijn in de televisiecampagne van Black Opium. Je weet wat dat betekent: de reclame op de televisie niet meer zonder boe of ba doorspoelen ...

Topfoto © Alasdair McLellan for YSL Beauté.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded