Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mooie nagels voor lange tijd!

Door Angelique op 02.09.2014

Don't you hate it als je met veel zorg je nagels een mooi kleurtje geeft en 2 dagen erna de nagellak al aan het schilferen is? Al breng je een base coat, 2 laagjes kleur en een top coat aan, dan blijft je nagellak nooit écht lang zitten. Een alternatief is om je nagels in een salon te laten doen, met of zonder verlengingen, maar let's be honest, wie heeft er zin om elke maand daar minstens € 35,- aan te geven? Not me. Maar don't panick, er is nu de perfecte oplossing!

Bij Red Carpet kan je een Gel Polish Pro Kit kopen waarmee je je nagels kan lakken met gelish nagellak. Gelish nagellak is een nagellak met een dikkere textuur die je onder een UV lamp moet laten drogen en dan een mooie gel vormt op je nagels, just like the professionals! Om een mooi resultaat te bekomen zijn er een paar stappen die je moet ondernemen, maar if done right heb je perfect gemanicuurde nageltjes voor minstens 3 weken! Hurray

Onze eigenste Belmodoangel probeerde het uit en is er totally tevreden van!

"Het stappenplan om de gelish nagellak aan te brengen is goed uitgelegd en gemakkelijk om te volgen! Ik ben benieuwd of mijn nagels effectief 3 weken lang zullen blijven zitten, maar tot nu toe zien ze er verzorgd en clean uit!" - aldus Angelique -

Voor je de gelish nagellak aanbrengt moet je 1st je nagels preppen. Dit doe je door je nagelriemen terug te duwen en je nagels te vijlen in de gewenste vorm. Daarna gebruik je een buffer om de olie te verwijderen van je nagels zodat de nagellak beter blijft zitten. 

Next step is een base coat aanbrengen, die je voor een 30tal seconden onder de UV lamp laat drogen. Je moet erna niet wachten tot die laag helemaal droog is, je kan meteen je kleurtje aanbrengen! De gekleurde nagellak laat je voor 45 seconden onder de lamp drogen, en je brengt best 2 laagjes aan voor een superdekkend resultaat. All you have to do then is je top coat aanbrengen, die weer 30 seconden onder de UV lamp laten drogen, en klaar is kees, easy as that

"Met de gelish nagellak is het niet nodig om je nagels elke 2 dagen bij te werken, en dat vind ik top! Ik ben fan!" - dixit Angelique -

De gelish nagellak geeft een verstevigend resultaat voor je nagels en ziet er professioneel uit! No more uitstapjes naar een schoonheidssalon, vanaf nu ben jij je eigen nail artist!

Foto's © Red Carpet.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded