Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Skincorrectie tot op de pixel nauwkeurig met Filorga

Door Tiany op 01.09.2014

Nooooooo een rimpel! We kennen allemaal dat verschrikkelijke gevoel wanneer de 1ste plooitjes op ons gezicht verschijnen. Een klein streepje lijkt plots zo groot als het diepste punt van de Grand Canyon. Maar ladies, don’t panic, just stop the time, want Filorga is hier. In no time heb je hiermee jouw jonge huidje terug. 

Ik geef het toe, toen ik tram 3 naderde was ik best argwanend naar de manier waarop mijn gelaat zou evolueren. You know, the usual stuff. Zo’n beetje trekken aan je ogen, minder fronzen en duizend en één productjes uitproberen. Na verschillende crèmes en serums te testen, ben ik absoluut verkocht aan Filorga.

Filorga is al meer dan 30 jaar 1 van de meest vooruitstrevende beauty brands. Door hun jarenlange ervaring & onderzoek rond celveroudering, zijn ze erin geslaagd om een reeks unieke anti-aging producten op de markt te brengen. 

De unieke formule van de TIME-FILLER EYES crème van Filorga combineert het effect van verschillende ingrepen in 1 cosmetische crème. En daar zeg ik geen nee tegen. Het staat dan ook resoluut bovenaan mijn dagelijks beauty ritueel.

De TIME-FILLER EYES heeft een lifting-like effect op de oogleden, een botox-like ervaring op rimpels, een injectie-like resultaat op ingevallen kringen onder de ogen en het vermindert de blauwe kringen onder de ogen. Als kers op de taart stimuleert de crème ook de groei van de wimpers, waardoor ik terug even volle wimpers heb als 10 jaar geleden. It's like magic in a box

Ik krijg wel eens vaker de vraag hoe ik mijn huid verzorg of welke producten ik zelf graag gebruik. Speciaal voor jullie geef ik daarom mijn beauty 101 tips & tricks. Je hebt alvast de volgende productjes nodig:


1. Filorga TIME-FILLER EYES, 15ml, exclusief te koop bij ICI PARIS XL voor € 44,90.
2. Filorga SLEEP-RECOVER, 50ml, exclusief te koop bij ICI PARIS XL voor € 54,90.
3. Filorga UV-DEFENCE, 40ml, exclusief te koop bij ICI PARIS XL voor € 29,90.
4. Filorga MOUSSE DEMAQUILLANTE, 150ml, exclusief te koop bij ICI PARIS XL voor € 19,90.

At night

Stap 1: Reinigen, reinigen, reinigen. Het allerslechtste wat je kan doen is met je make-up nog op je gezicht gaan slapen. De Mousse Demaquillant van Filorga is een schuimende reiniger die alle make-up verwijdert en bovendien de huid zuivert en hydrateert. Breng de mousse aan in zachte cirkelvorimige bewegingen, waardoor het extra gaat schuimen.

Stap 2: Alle tekenen van vermoeidheid veeg ik weg met de SLEEP-RECOVER van Filorga. De balsem verzacht mijn vermoeide en vaak doffe huid, waardoor ik er de dag nadien opnieuw fris uitzie met een satijnzacht huidje.

Stap 3: De zones rond mijn ogen en mijn mond verdienen extra aandacht, aangezien dit de plaatsen zijn waar rimpeltjes het meest opvallen. Voor mijn ogen gebruik ik daarom elke avond de TIME-FILLER EYES. Ik breng de luchtige en zijdeachtige balsem al kloppend met de vingertoppen boven en onder mijn ogen aan. Ook mijn wimperaanzet krijgt een extra laagje en mijn kraaienpootjes wat extra aandacht. De crème trekt snel in en laat meteen een verfrissend gevoel na. Don't be blindsighted, al na enkele dagen zal je resultaat zien.

The next day

Stap 4: Mijn ochtendritueel begint met lauw water op mijn gezicht aan te brengen. Het is een mythe dat je jouw gezicht met ijskoud water of juist extreem heet water moet wassen, want dit beschadigt of irriteert enkel je huid. 

Stap 5: Tijdens de zomermaanden zorg ik ook steeds voor een goede bescherming. De UV DEFENCE SPF 50+ van Filorga is een anti-aging en anti-brown spot zonnecrème. Ideaal dus, wanneer je je volledig tegen die gevaarlijke zonnestralen wil weren.

Stap 6: Wanneer mijn huid heel droog is, gebruik ik de TIME-FILLER EYES van Filorga ook in de ochtend. Maar dit hangt van je huidtype af. Als je een vette huid hebt, dan kan je de crème beter enkel in de avond gebruiken.

Voilà, nu je ben helemaal beauty proof dankzij enkele van mijn schoonheidsgeheimpjes. Laat je helemaal gaan tijdens het shoppen bij ICI PARIS XL. Van maandag 1 september 2014 t.e.m. dinsdag 30 september 2014 krijg je bij een aankoop vanaf € 30,- een korting van € 5,- op het Filorga-gamma bij het vermelden van jouw kortingscode: 2000200083412.

Ontdek zelf het exclusieve aanbod van Filorga bij ICI PARIS XL en blijf op de hoogte van alle nieuwste producten op de Facebookpagina van ICI PARIS XLTime to get things straight!

page loaded