Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Witter dan wit

Door Koen op 31.08.2014

Nope, dit is geen verborgen Dash reclame, maar wel 1 voor witte tandjes! Een natuurlijke, stralende glimlach met iWhite Instant, een professionele whitening kit zonder waterstofperoxide voor nog wittere tanden. Toen we dat in onze mailbox kregen, dachten we "Dat moeten we eens testen"! Zo gezegd, zo gedaan en zo werden Tiany en Koen onze 2 proefkonijnen van dienst.

Onze glimlach is vaak ons meest effectieve wapen. Niets dat ons sneller onze goesting geeft dan een lieflijke glimlach. Helaas pindakaas zijn er bepaalde gewoontes die onze tandjes aantasten. Denk maar aan koffie, thee of rode wijn. Geef toe, ook jouw tandjes zien er niet meer zo wit uit als 10 jaar geleden ...

"Het is gewoon supermakkelijk! Geen geknoei, gewoon verpakking openen, op je tanden zetten en wachten!" - zegt BelmodoTiany -

Je kan dat allemaal professioneel onder handen laten nemen, maar dat kost geld. Wat we niet altijd hebben - damn you Chanel Le Boy bag. Dan zit er maar 1 ding op, het thuis eens proberen! En dat gaat nu met iWhite Instant en het duurt maar 20 minuutjes per dag. Goed om weten is dat het niet schadelijk is voor de tanden en je al na 1 keer gebruiken een zichtbaar resultaat hebt.

"Het handige aan iWhite is dat je zelf kan kiezen hoe wit je gaat. Heb je het na 3 dagen gebruiken gehad, dan kan je stoppen, anders blijf je gewoon gaan. Je kan ook makkelijk eens bijwerken, door gewoon 1 dag tussendoor de iWhite Instant te gebruiken." - dixit BelmodoKoen -

Heb jij graag een paar black lights in je mond zitten? Dan kan je de iWhite Instant best 5 dagen gebruiken totdat je terug in het donker te vinden bent with just your lovely smile to guide us. Mopje! Zo wit gaan ze nu ook weer niet zien. Thank god!

iWhite Instant is bij de lokale apotheek verkrijgbaar voor een luttele € 34,95.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded