Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgische beauty expertise

Door Koen op 30.08.2014

Al gehoord van Auriga? You should! Dit op en top Belgisch merk van schoonheidsproducten is gebaseerd op grondige wetenschappelijke expertise. Naast een gamma van anti-agingcosmetica, ontwikkelden ze innovatieve producten gericht op pigmentatie, wondheling, verzorging na esthetische ingrepen, broze nagels, ... Tiany heeft de test al gedaan en is fan!

1. Laat je teint stralen met FLAVO-C! Dit paradepaardje van Auriga is an oldie but a goldie want het product gaat al 15 jaar mee! Dit anti-agingserum bevat vitamine C in actieve vorm en ginko biloba. Deze krachtige oxidanten zijn miracle-workers met opwekkende en vaatbeschermende eigenschappen, ideaal om huidveroudering te bestrijden. Ook als je al iets te uitbundig van de zon genoten hebt, kan je het serum dat schade door de zon vermindert, ASAP inschakelen! (€32,-) voor 15 ml.

2. FLAVO-C flash is als een energy-shot voor je ogen. Tokkel het serum met vitamine-C, ginko biloba en gladstrijkende proteïne op je huid en geniet van een onmiddelijk lifteffect. Een opkikker voor de huid rond de ogen met een onmiddelijk strakmakend effect, dankzij vitamine C, ginko biloba en gladstrijkende proteïne. (€26,-)

3. De 3 keys voor een gezonde teint zijn : hydrateren, hydrateren, hydrateren. Gebruik ter aanvulling van het serum de FLAVO-C cream om de huidstructuur langduring te hydrateren en te beschermen. (€25,-)

4. Om grondig je huid te zuiveren en make-up te verwijderen presenteert Auriga FLAVO-C tonic. Dankzij het ingrediënt aloë ferox komt je huid ook volledig tot much needed rest! (€10,-)

5. Echt diep reinigen doe je met FLAVO-C mask dat met magnesium en zink onzuiverheden verwijdert en een gladdere, frissere uitstraling geeft. (€27,-)

Heb je ook zin om de producten van Auriga eens te testen? Ze zijn verkrijgbaar bij je plaatselijke apotheek!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded