Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Heerlijke mannengeurtjes

Door Tiany op 29.08.2014

Als je het mij vraagt is er niets leukers dan op straat een man voorbijlopen die goede parfum draagt. Ooit heb ik zelfs iemand achternagelopen om te vragen welk parfum hij droeg, maar laat ons dat in het midden laten. Let's agree on the fact that lekker ruikende mannen een streepje voor hebben op mannen die, nu ja, niet lekker ruiken. 

Ik verras mijn mannetje al eens graag met een nieuw flesje cologne of parfum. Niet enkel omdat hij dat leuk vindt, maar ook omdat ik er dan ook van kan genieten - being selfish is allowed, right? Hier kan je een paar van mijn favoriete geurtjes pour les hommes vinden. Don't go hating on me als ik nu jouw man achterna loop omwille van zijn goede parfum! 

1. Esencia Loewe Sport, € 80,-: Een energetisch geurtje met fruitige hoofdnoten van bergamot en mandarijn, met een twist van peper en muskus. Very intense!

2. Atkinsons Oud Save the King, € 170,- (verkrijgbaar bij Nobilis in Aalst): Dit traditioneel geurtje heeft patchoeli als hoofdingrediënt, afgewisseld met houtachtige geuren en lederachtige facetten. Voor de stoerdere mannen!

3. Armani Code Ice, € 56,40: Deze explosie van frisheid is ideaal voor de sportievere man. Pittige citrusgeuren worden gecombineerd met zoete kruiden wat zorgt voor een verfijnd aroma. 

4. Guerlain L'Homme Ideal, € 52,80: De ideale man mag dan misschien niet bestaan, maar zijn ideale parfum wel! Deze geur heeft een hart van sensuele noten op basis van amandel, met details van citrusvruchten en rozemarijn. 

5. Giorgio Armani Acqua Di Gio, € 70,-: Deze klassieker binnen de mannenparfums blijft een goede keuze! Dit parfum is fris met een bloemig geurtje, perfect voor de zomer!

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded