Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Je voorbereiden voor wat last-minute zon doe je zo!

Door Angelique op 28.08.2014

De zomer is al een tijdje volop bezig en we zijn al wat gewend aan het warme weer. Toch kan je last-minute nog in warmere oorden gaan genieten van het zuiders zonnetje. Je kan je dan best goed voorbereiden, want de zon is er vaak sterker aanwezig en je wilt natuurlijk niet als kreeft terugkomen! Wij geven je hier een spoedcursus met producten die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op een holiday vol zon!

1. Heb je de meeste zonnige dagen hier in België op kantoor doorgebracht en ziet jouw huid er jammer genoeg uit alsof de winter never ended? Dan kan je wat self tanning producten gebruiken, om niet hélemaal als een melkfles op vakantie te vertrekken. 

Babor Self-Tanning Spray, € 25,-.
Dove Summer Glow, € 6,99.
La Mer Face & Body Gradual Tan, € 75,-.

2. Het is natuurlijk belangrijk om je te douchen voor je gaat zonnen, zodat je huid fris en proper is en er geen strepen ontstaan bij het bruinen. Gebruik voedende douchegels om ervoor te zorgen dat je huid niet uitdroogt. 

Dove Showergel Protection, € 5,45.
Cinq Mondes Exfoliant Graines et Fleurs, € 39,-.
Aveda Shampure Hand and Body Wash, € 22,-.

3. Om een perfect resultaat te verkrijgen kan je je huid ook preppen voor een zonnekuur. Dit zal ervoor zorgen dat je huid de zon extra goed opneemt, zonder te verbranden en dus zonder dat er te veel schadelijke stoffen de huid binnendringen. Lancaster Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Water Body, € 32,17.

4. Hét meest essentiële dat je tijdens het zonnen bij zal moeten hebben is zonnecrème. Bescherm die huid dames, no further information needed!

Biotherm Brume Solaire Dry Touch SPF 50, € 27,50.
Lancaster Sun Control Body Milk SPF 50, € 42,17.

5. Nadat je een hele dag in de zon hebt gelegen en je huid hebt gereinigd is het absolutely necessary dat je je huid laat herstellen. Gebruik een vette bodycrème of olie zodat je huid weer gevoed wordt en klaar is om de volgende dag weer in de zon te komen!

Lancaster 365 Cellular Elixer Intense, € 94,39.
Weleda Skin Food, € 9,99.
Sunleÿa Age Minimizing After-Sun Care, € 152,-.
Yves Rocher Sublimerende Droge Olie, € 5,95.

6. Als je op vakantie vaak in de zon komt, mag je zeker niet vergeten je haar ook een goede voeding te geven om uitdroging te voorkomen! Bye bye strohaar, hello glanzende lokken!

Kérastase Discipline Masque, € 39,-.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded