Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Night routine beauty essentials

Door Tiany op 27.08.2014

Elke vrouw heeft wel haar eigen beauty routine, 's ochtends én 's avonds. Of je nu gewoon je make-up verwijdert en je gezicht wast met water of een hele procedure hebt om je gezicht te verzorgen, het is zeer belangrijk om 's avonds je gezicht te reinigen en te hydrateren! Wij zorgen ervoor dat jij je huidje ultrasoepel en gezond kan houden met onze beauty essentials voor je nachtroutine

1. Na een lange dag in de vervuilde buitenlucht en 2 touch-ups aan je make-up is het hoognodig dat je je gezicht reinigt 's avonds. Gebruik deze Clarisonic Aria gezichtsreiniger - in het roze! - om volledig zeker te zijn dat je poriën clear zijn, en het is nog super easy om te gebruiken ook! Daarbij kan je best een reinigingsgel gebruiken voor een optimaal gebruik, zoals deze Clinique Take The Day Off Cleansing Balm of de Clarasonic DeepPore gel. Je zal je meteen frisser voelen!

2. Nadat je je gezicht hebt gereiningd is het belangrijk om je huid te hydrateren. Wij zijn helemaal weg van deze Cinq Mondes Crème Précieuse Nuit, die naast de huid herstellen ook ervoor zorgt dat de huid strakker gaat staan en poriën worden verkleind. Alleen maar voordelen aan deze crème! 

3. Droge lippen zijn een no-go, want wie houdt er nu van dat je lippenstift er niet goed gaat uitzien door gespleten lippen en loshangende velletjes? Daarom kan je best 's nachts je lippen ook hydrateren door er een lip butter op te smeren, zoals deze Labello Lip Butter in Raspberry Rosé. Je partner zal je niet horen klagen, want deze lippenbalsem ruikt én proeft lekker!

4. Natuurlijk kunnen we onze ogen niet vergeten bij onze dagelijkse avondroutine! Zorg ervoor dat die kraaienpootjes wegblijven en dat je ogen niet gezwollen zijn 's ochtends als je opstaat, door er een eye cream op te doen. Deze Lancôme Advanced Génefique Yeux oogcrème werkt anti-aging en maakt de ogen gladder terwijl sporen van vermoeidheid verdwijnen! 

5. Tot slot is het ook belangrijk om de huid op je lichaam gehydrateerd en soepel te houden! Het voorkomt droge huid en tijdens de zomer hebben we het liefst dat onze benen er op-en-top uitzien. Probeer de AVEDA Stress-Fix Body Cream om je benen te releasen van de dagelijkse stress. De Tropica Body Lotion zal er dan weer voor zorgen dat je benen helemaal moisturized zijn, en met de Guerlain Orchidée Impériale Body Cream kan je je hele lichaam eens goed in de watten leggen!

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded