Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C brengt het regenwoud naar Belgie!

Door Tiany op 25.08.2014

Not literally ofcourse, maar met hun nieuwe collectie cosmetics - Moody Blooms! M.A.C doet met de collectie denken aan exotische bloemen en de 'danger' van het regenwoud. De visuals hebben een spannende vibe en de make-up neemt je mee naar de jungle met sensuele kleuren, aardse metallische tinten en intense schakeringen

De Moody Blooms collectie bestaat uit 6 oogschaduwen van roze tinten tot diep paars of fel groen. Er zijn ook 6 lippenstiften - de Sheer Supreme Lipsticks -, allemaal in de plum of aardse tinten, om in het thema te blijven. Verder kan je ook nog kiezen uit 5 Sheen Supreme Lipglass Tints die extra lang blijven zitten en je full-time gloss garanderen. Natuurlijk zijn er ook gel eyeliners, mascara, blush en brushes die het verhaal van het regenwoud afmaken! 

En dat is niet alles, want M.A.C lanceert ook een nieuwe lijn nagellakken die je nagels als het ware transformeren! De collectie nagellakken is het resultaat van een samenwerking met wetenschapper Marian Newman die de moderne esthetiek combineert met innovatieve designs, en let me tell you, 't is de moeite! Een ledereffect top coat, pearl transformers, cream nagellakjes, de effectjes zijn out of this world en zullen je verbazen! 

De Moody Blooms collectie en de nagellakjes zijn beschikbaar in alle M.A.C winkels en op de webshop van M.A.C!

Foto's © M.A.C. 

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded