Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Color up your hair with hair bands

Door Angelique op 24.08.2014

 

Natuurlijk is het veel mooier om je lange haren te laten wapperen in de wind. Maar ontkent er iemand dat een knotje of een paardenstaart gewoon way more easy is? Of je nu thuis de grote kuis doet, een dagje aan zee vertoeft of naar de supermarkt gaat om je boodschappen te doen, op zo’n momenten zijn rekkers onmisbaar. En als we dan toch elastiekjes in ons haar dragen, dan nog het liefst mooie ook. Dus waarom de LYXO hair bands niet proberen? Belmodo tried & approved them!


Angelique koos voor groen en haar bekende - zoals alleen zij dat kan - Belmodoangel knipoog!

As you all know: Belmodo loves colors en dus waren we onmiddellijk weg van de leuke kleuren van de haarelastieken. De haarbandjes zijn gemaakt van unieke elastische plastieken vezels. Toen we ze voor het 1st zagen, dachten we er anders over, maar toen we ze uittestten, merkten we dat ze je haar niet afbreken en je haar dus geen beschadiging oploopt. Een ander pluspunt is dat ze heel flexibel zijn. Of je nu gezegend bent met dik haar zoals Blake Lively of less luck hebt en beschikt over dun haar: ze passen voor ieders staart. Aanvankelijk lijkt het of een dikke haardos er absoluut niet in past, maar de truc hiervoor is echter om je LYXO rekkertje een aantal keer te stretchen vooraleer je het gebruikt. Zo krijgt het haarbandje zijn vaste en normale vorm.

Als jij beseft hoe gemakkelijk het is om rekkertjes in je haar te dragen, dan zal het volgende scenario very familiar klinken. Nadat we ze een aantal keer gebruikt hebben, is het alweer tijd voor nieuwe. Als je rekkers dagelijks gebruikt, moet je ze bijna aan de lopende band kopen. De LYXO elastiekjes, daarentegen, beloven minder snel hun flexibiliteit te verliezen. Handig, want de supermarkt is nu eenmaal niet onze thuis …


Stagiaire Kirsten is geen weegschaal maar kon toch niet kiezen tussen groen en roze. Wat nu? Allebei dan maar!

Momenteel zijn de hair bands beschikbaar in 6 kleuren: transparant, bruin, zwart, roze, groen en oranje. Maar LYXO belooft dat er binnenkort weer nieuwe kleuren op de markt komen, we can't wait ... Ze zijn ideaal om te sporten, om eens creatief uit de hoek te komen met je haar of gewoon voor the everyday living.


Stagiaire Jana ging dan weer voor oranje en koos voor een vlecht.

Je kan ze o.a. kopen bij MaisonDeco en voor meer info en inspiration kan je natuurlijk steeds terecht op de LYXO Facebookpagina!

Pics © LYXO en Belmodo.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded