Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zijdezachte zomerlokken

Door Tiany op 23.08.2014

Ben je elke morgen in de weer met gloeiende apparaten? En stel je een afspraak bij de kapper uindeloos uit omdat je over and over berispingen krijgt over je droge haar? Aveda is here for you! Ze steken een handje toe in de zoektocht naar perfect stijl haar. De nieuwe Smooth Infusion Naturally Straight styling crème belooft stijle lokken zonder je haar bloot te stellen aan hoge temperaturen en schadelijke chemische behandelingen. Aveda maakt gebruik van de kracht van planten om je haar geleidelijk te ontkrullen.

Interesting, but how does it work? Wel, de lichte crème maakt krullen geleidelijk losser en glad, het geheim is dat de crème in tegenstelling tot chemische straighteners niet doordringt tot de haarschacht en de natuurlijke structuur van het haar niet aantast. Wat het product wel doet, is van buitenaf een onzichtbaar laagje op het haar leggen. De natuurlijke, plantaardige vezels van Smooth Infusion Naturally Straight styling crème hechten zich aan iedere streng haar en maken de krul los. 

Aveda staat voor mij gelijk aan heerlijk geurende producten (have you smelled the Rosemary Mint Shampoo!?) en ook deze crème heeft een heerlijk verkwikkend aroma, fris bloemig met noten van bergamot, palmarosa, Turkse Roos en Australisch Sandelhout.

Sta je te popelen om je krullen onder handen te nemen en de badkamer te vullen met heerlijke geuren? Here's how it's done:

- Haal de Smooth Infusion Naturally Straight in huis, € 28,- (150ml).

- Breng de crème ter grootte van een dubbeltje aan op handdoekdroog haar.

- Breng in met neerwaartse bewegingen van het midden tot de punten van het haar tot het gelijkmatig verdeeld is.

- Finish door je lokken te föhnen met je favoriete borstel! 

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded