Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pro Nails lanceert Sopolish protect & peel

Door Angelique op 21.08.2014

Je hebt zo van die mensen die 7/7, 24/24 perfecte nagels hebben. Zo gaat dat nu eenmaal zeker als je driewekelijks naar de schoonheidsspecialiste gaat en je telkens gel- of kunstnagels laat zetten. I used to be 1 of them, by the way … Tot mijn nauwkeurig oog zag dat mijn dierbare nageltjes maand na maand brozer en slapper werden. Om die reden zwoor ik de gel- en kunstnagels voorgoed af en koos ik resoluut voor nagellak.

En je kent het vervolg misschien wel al: dan voelt het alsof je het warm water hebt uitgevonden, maar na een aantal maanden stoot je tegen het oernadeel van nagellak: tenzij je ervan houdt om tweewekelijks te zitten spelen met je eigen nagels, back off. En dus loop ik nu al een aantal weken, geheel tegen mijn goesting, volledig nagellakloos rond.

En dus ben ik meer dan blij met de komst van de revolutionaire technologie van Pro Nails: Sopolish protect & peel. Blijkt dat ik de kunst- en gelnagels toch nog niet voorgoed heb afgezworen …

Sopolish is een peel-offsysteem. De schoonheidsspecialiste brengt semipermanente nagellak aan die de gezondheid en vitaliteit van de natuurlijke nagels niet aantast. De nagellak wordt aangebracht zonder de echte nagel ook maar even aan te raken; op de echte nagel wordt er immers een beschermlaag aangebracht. Er is dus een vital nail skin tussen de natuurlijke nagel en de Sopolish kleur.

De Sopolish nagellak blijft 2 weken op de nagels en kan je nadien helemaal zelf afweken met acetonhoudende solventen.

Er is een aanbod uit trendy, maar ook klassieke en tijdloze kleuren.

Pics © Pro Nails.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded