Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De beauty essentials voor festivals

Door Tiany op 20.08.2014

Het festivalseizoen is op volle toeren! Een leuke outfit en je goed humeur is echter niet het enige wat je nodig zult hebben om voluit van de festivalzomer te kunnen genieten. Met het warme weer is het nodig dat je je beschermt tegen de zon en dat je ervoor zorgt dat je jezelf genoeg hydrateert! We geven je hier een paar essentials die je zeker bij je moet hebben als je je volledig wilt laten gaan op een festival.

1. Tijdens het dansen en rondwandelen van de ene leuke tent naar de andere kan je huid al wat vuiligheden doorstaan. Neem een reiniger mee om af en toe je huid eens een goeie cleanse te geven! Qiriness Verfrissend Micellair Water, € 23,15 (exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL).

2. WIl je toch graag wat coverage op je gezicht om oneffenheden te camoufleren, dan kan je een BB crème op doen. Deze zal jouw huidje flawless maken zonder dat je een dikke laag foundation op moet doen, een no-go voor festivals! Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB Creme, € 40,35.

3. Om je dag goed te beginnen kan je best een moisturizer op doen met een hoge SPF om je te beschermen tegen de zon en om je huid te beschermen. Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50, € 84,90.

4. Als de zon schijnt in België, dan schijnt ze goed! Daarom is het belangrijk dat je je goed en regelmatig insmeert met een zonnecrème, je wil er niet als een lobster wil gaan uitzien! Dermalex Sun SPF50, € 15,95 (verkrijgbaar bij de apotheek).

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded