Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek Liu Jo’s 1ste parfum

Door Tiany op 18.08.2014

Je hebt beslist al eens je hoofd gedraaid als je een knappe beachboy zag passeren. Maar kan je ook zeggen dat je al eens je hoofd gedraaid hebt voor een flesje parfum? Yup, I can. De flessendop zag er zo amazing uit dat ik hem gewoon van dichtbij moest bekijken. Hij had een gouden gebosseleerd kettingmotief en was afgewerkt met een kristallen hanger in miniatuur. Verrast was ik alleszins niet toen ik het merk zag … Of course, zo’n verfijnde elegantie kan alleen maar van de handtekening van Liu Jo zijn.

Een Oosters eau de parfum bestaande uit ingrediënten als lychee, framboos, bergamot, mandarijn, lelietjes-van-dalen, vanille, muskus, sandelhout and many more. In other words: een fruitig parfum met een chique, vrouwelijke en bloemachtige geur.

Het parfum sluit aan bij de Liu Jo vrouw: hedendaags, charismatisch én een natuurlijke schoonheid waar mening man het hoofd voor draait.

De knappe blondine Natallia Krauchanka, een model afkomstig uit Wit-Rusland, is het gezicht van de campagne. Mijn zegen heb je als je zegt dat zij de Liu Jo vrouw perfect belichaamt.

Zin in een nieuw geurtje? Je kan het parfum kopen bij o.a. ICI PARIS XL. Voor 50 ml. betaal je € 69,-. En als je wil gaan voor the full package, koop je er gewoon de bodylotion, douchegel en deodorant bij.

Pics © Liu Jo.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded