Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tattoos als leuke giveaway

Door Angelique op 17.08.2014

 

Tot op vandaag ben ik op het vlak van tattoos nog altijd a real virgin. Als ik nog maar denk aan een naald die lichtjes door m’n huid prikt, begin ik al sterretjes te zien. Ondanks dat ik een discrete tatoeage écht heel mooi vind, is het voor mij dus een no go. Dan maar een tijdelijke tattoo die je met water kan aanbrengen zeker? En neen, daar gaan we niet mee lachen, want momenteel is dat very cool dankzij Tattooest.


© Tattooest.

Via die organisatie kan je online gepersonaliseerde, tijdelijke tattoos laten ontwerpen die je kunt gebruiken als leuke giveaway.


© Tattooest.

Een tattoo laten ontwerpen en weggeven als save-the-date voor je trouw, voor je verjaardagsfeestje, als een extra cadeautje voor de verjaardag van een vriend(in) of wat dan ook, anything is possible! En wie zegt trouwens dat je jezelf geen leuke tattoo cadeau kan doen … Een giveaway voor jezelf? Moet absoluut kunnen!


© Tattooest.

Je kan een bestaand design kiezen van op de website en verder personaliseren of je kan ook een tattoo helemaal volgens je eigen smaak laten ontwerpen via custom design. Ook de achterkant van de tattoo kan je laten personaliseren door een kleine boodschap.


© Tattooest.

Het enige wat je moet doen, is naar de website surfen, een design kiezen en je naam en/of boodschap doorgeven. Easypeasy!

En nog tot het einde van augustus krijg je 10% korting. Schrijf de kortingscode alvast op je hand: 10DISCOUNT.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded