Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tested and approved: Vani-T Spray Tanning

Door Michael op 16.08.2014

Willen we niet allemaal een mooi bruin kleurtje, all year round? Jammer genoeg staat het Belgische weer ons dat niet altijd toe en moeten we al snel warmere oorden gaan opzoeken. Gelukkig zijn er alternatieven die ervoor zorgen dat we er always sunkissed uit kunnen zien, zoals spray tanning

De dames van Vani-T kwamen bij Belmodo langs en het team heeft getest en goedgekeurd! Bij spray tanning wordt er een een kleurtje op je lichaam gespoten, waarbij je de gradatie zelf kan kiezen! Wil je liever een lichtere tan, of een Brazilian look, het gaat allemaal! Het goede aan spray tanning is dat het helemaal vrij is van chemicaliën en het is niet schadelijk voor de huid.

Vani-T gebruikt natuurlijke en organische ingrediënten die toch een luxueus en quality resultaat geven! Ze hebben een natuurlijk resultaat - no orange legs for us - en het blijft tot 10 dagen zitten. In enkel 4 minuten kan je dus van melkfles naar Brazilian babe gaan, vlekkeloos en gehydrateerd! 

Je krijgt na een behandeling bij Vani-T ook producten voor een nabehandeling zodat je je mooie kleurtje goed kan onderhouden! We went, saw and approved! Leuk om weten is dat Vani-T wordt gebruikt door celebs als Jennifer AnistonCameron Diaz en Victoria Beckham

Benieuwd waar jij je Vani-T spray tan kan laten opspuiten? Neem een kijkje op de website voor alle beautysalons waar je terecht kan!

Foto's © Vani-T.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded