Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pedro Lourenço x M.A.C

Door Tiany op 15.08.2014

Wat krijg je als een Brazilian fashion designer compleet zijn goesting mag doen make-up gewijs? De Pedro Lourenço x MAC collectie! 


© Pedro Lourenço.

Als zoon van designers Reinaldo Lourenço en Gloria Coelho had Pedro op zijn 12de al zijn 1ste collectie ontworpen én werd deze op São Paulo Fashion Week 2002 getoond. Van een talentje gesproken! Pedro heeft vooral veel oog voor detail en weet steeds heel elegante collecties te ontwerpen. Innovative and feminine to the bone! 


© Garotas Estupidas

Wat kan je verwachten? Zachte kleuren die jouw vrouwelijkheid op en top benadrukken! Blush, nagellak, lippenstift, lipgloss en foundation. Perfect om jouw nude look af te werken. Iedereen gaat denken dat je perfect uit bed bent gerold, maar wij weten wel beter. Daar dient make-up voor, zeggen we dan!

Topfoto © M.A.C.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded